about advertise submissions diy real weddings

Trommestik i brudebuketten

Category: Details, details, details   |   Author: Elizabeth   |   2 comments No colors

Trommestik (eller billy buttons, eller craspedia) dukker oftere og oftere op i utraditionelle brudebuketter i bryllupper i USA. Disse søde, gyldne små globusser på stilke har en evne til at gøre brudebuketten lidt mindre højtidlig, og passer formidabelt til sommerbruden, som ønsker at hylde den skønne sol

Billy buttons or Craspedia are turning up everywhere in untraditional wedding bouquets.

Trommestik har iøvrigt flere fordele – de er ikke overdrevent feminine, når de skal bruges som knaphulsblomst hos gommen. Derudover har de en fantastisk evne til at holde sig, så man kan gå i gang i god tid med at kreere borddekorationer. De tørrer desuden smukt, hvis man vælger at gemme brudebuketten.

Billy buttons have a number of advantages – they aren’t overly feminine, and can easily be used as boutonnieres. They also hold up very well, meaning that flower decorations can be made well in advanced, as well as they dry beautifully, if you choose to get your bouquet preserved.

Følgende billeder er eksempler på, hvordan blomsten på smuk vis kan bruges i bryllupsdekorationer – dagens første inspiration:

The following pictures illustrate, how the flower can be used beautifully in wedding decorations:

Trommestik er det perfekte match til gule citrusfrugter. De utraditionelle blomster er sat sammen med sukkulenter i en enkel og eksotisk buket. [Designer: La Partie Events, kombinationen set på Style Me Pretty]

Borddekoration fra samme bryllupsfest. De tætte blomsterdekorationer er som halve sole på de hvide duge. [Designer: La Partie Events.] Til højre ses en mere eklektisk eventyrlig buket, som kombinerer de klassiske roser, de gule trommestik sammen med de finurlige abehaler. [Designer: Janie Medley Flora, kvinden bag The Bride’s Café].


Eksempler på knaphulsblomster – glade og gule, og passer super med et vintage jakkesæt. [Designer: Blue Bouquet og Janie Medley Flora]
buketter-theknot-clairebean
Sidst – men slet, slet ikke mindst – flere eksempler på brudebuketter. [Højre billede er fra The Knot, mens billedet til højre er fra Claire Bean.]2 comments for “Trommestik i brudebuketten”

  1. Betsey says:

    Utrolig søde buketter. Har aldrig tænkt på, at “de grønne mellemrum” kunne se sådan ud. De er jo hårdføre som kaktusser, men kan altså også blive til fine rosetter.

  2. Anne Mette Bjerg says:

    Hej… fede fede brudebukketter… kunne godt tænke mig at bruge de finurlige abehaler der er i en af buketterne men hvor får man fat i sådanne…
    Mvh Anne Mette

What do you think?