about advertise submissions diy real weddings

Bryllup: Romantisk og afslappet moderne

Category: Real Weddings   |   Author: Elizabeth   |   2 comments No colors

Fotograferet af Lina Ahnoff, Danmark

En drøm af en kjole designet af Lasse Spangenberg og et sæt smukke, sort-hvide billeder i reportagestil af Lina Ahnoff, så kan dette bryllup ikke blive mere elegant. Julie har været så sød at dele sin store dag med mig – og jer – og jeg har glædet mig som et lille barn til endelig at vise de smukke billeder! Det er ellers sjældent, at jeg viser sort-hvide billeder her på bloggen – men der er virkelig mange kunstværker iblandt.

Lina kom om morgenen mens jeg fik lagt makeup og sat hår i mine forældres have, samtidig med vi nød et glas champagne og frisk frugt. Det var den bedste start på dagen og skabte en fantastisk afslappet stemning. Hvis I har nogen mulighed for at få det gjort hjemme, så vil jeg klar anbefale det.

Vi havde den store fornøjelse at makeup-artisten var en rigtig god veninde og derfor lagde makeup og satte hår som en del af bryllupsgaven. Det gav selvfølgelig også en helt speciel afslappet stemning (Karina tager ud til andre arrangementer og kan kontaktes).


Valg at bryllupsfotograf er, hvis man går op i det, måske en af de sværeste poster at løse i bryllupsplanlægningen.

Der er så mange forskellige stilarter, metoder og mode-fænomen inden for denne kunstart. Vi er selv to amatør-fotografer og havde store kvaler med hvem vi skulle vælge.

Heldigvis faldt vi over Lina Ahnoff’s smukke billeder på en messe, og det der tiltalte os var reportagestilen, hendes toner og selvfølgelig de smukke billeder. Vi har fortrinsvis valgt sort hvide billeder for et tidløst og klassisk look, med tankerne i baghovedet om at vi også gerne om 10 år vil kunne kigge på dem og finde dem smukke.

Vi er ikke til selv at stå foran et kamera, men jeg har aldrig været så tilfreds med nogle billeder af mig selv, som dem Lina har taget. Hun har virkelig fået det bedste frem i os og fanget alle de specielle momenter undervejs.Et af kriterierne for at vi valgte Lina, var netop at vi egentlig ikke ønskede de traditionelle portrætter som det primære, men netop alle de små øjeblikke med venner og familie undervejs. Vi ønskede øjebliksbilleder af dagen og festen og det har vi til fulde fået – samtidig med at vi har fået nogen smukke portrætter, som besidder det klassiske og de naturlige toner vi gik efter. 
Derudover havde vi fået fornøjelsen af at få stillet en Ferrari til rådighed. Ja, det lyder temmelig sindssygt og det var det også. Faktisk var det en post, som vi ikke gik det vilde op i og min stil er måske egentlig mere til at bliver kørt væk i en gammel folkevogns-boble eller cykel-taxa fordi det uhøjtideligt og humoristisk. Men det er jo kompromiset kunst og da min mands onkel ringede og sagde at hans gode ven, gerne ville låne den til os, ja så kunne vi ikke andet end sige tak. Behøver jeg sige at det for min mand var en kæmpe stor oplevelse  - og derfor gjorde det til en super oplevelse for mig ?!Generelt vil jeg sige om dagen at den går hurtig, så det handler om at slappe af og nyde det undervejs. Jeg er selv den vildeste planlægger og kontrolfreak, men når først dagen er sat i gang, går det som det går. Der er en masse andre indeover, og husk at de har været med til en sådan dag 100 gange før.

Nyd det og sørg for at der er tid imellem de forskellige ting, sådan at I ikke sidder og skal stresse det hele igennem.Det alle er vendt tilbage om er den gode stemning, fantastiske mad – og det at det var så afslappet og at der netop var tid nok til at man lige kunne stå og tale lidt på kryds og tværs i de pauser der var indlagt fra vores fantastiske toastmaster. Kroen havde bedt om at der ikke var indslag under hovedretten og det var helt genialt, fordi det gav plads til også at huske at nyde maden rigtigt. Samtidig havde alle gjort en kæmpe opgaver for at holde sange og taler på max 8 minutter, sådan at det ikke tog overhånd og tiden løb.

Jeg har selv været gæst til flere bryllupper, hvor vi måtte afbryde talerække og skynde desserten igennem for at nå brudevalsen. Det er rigtig synd og stressende for brudeparret – og også for de kokke der helt sikkert har lagt et stort arbejde bag.Jeg håber at I alle må få nogen fantastiske bryllupper – Elizabeth, jeg glæder mig til at se billeder og høre om din dag!!


Tak til Lina fordi vi måtte låne de mange smukke billeder, og ikke mindst tak til Julie, fordi du ville dele jeres smukke dag med os.2 comments for “Bryllup: Romantisk og afslappet moderne”

  1. Maria says:

    Skønne skønne billeder!!! Prioriterer også selv stemningsbilleder højere end portrætter, og jeres fotograf har fanget mange gode øjeblikke. Tak for kigget!

  2. Anne says:

    Super smuk bryllup, super romantisk!!

    Hvor blev festen holdt? :)

What do you think?