about advertise submissions diy real weddings

Inspirationscollage: Vores bryllup

Category: Elizabeth, Moodboards   |   Author: Elizabeth   |   4 comments No colors

Noget af det jeg selv altid synes er lidt sjovt at se, det er når inspiration bliver til en realitet. Resultatet bliver altid anderledes, og det er jo en god ting, for inspiration er jo netop kun det, det skal være – inspiration. Det er nærmest umuligt ikke at sætte sit eget præg på det, så det til sidst bliver helt sit eget. Jeg synes det er et godt sted at starte min recap af vores bryllup – fra vision til virkelighed.

Jeg har været mange iterationer igennem da jeg ville lave en inspirationscollage – helt sikkert – men denne endte med at blive mit holdepunkt til sidst, og den stemning som jeg gik efter (tryk på billedet for at se en større version):

Jeg ville gerne skabe en afslappet, italiensk familiestemning med langborde og plads til masser af god mad, snak og stemning. Jeg har altid forestillet mig at mit bryllup skulle være pyntet med masser af lyskæder og tusinder af små lys, og helst skulle de hænge i træerne. Det måtte gerne føles for gæsterne som om de kom på en lille weekendrejse, lidt væk fra det hele. Jeg elsker jo hvid skrift på sort baggrund, ligesom med menuer på de gamle kridttavler man ser på sydlandske restauranter, og jeg vidste at jeg ville have det ind på en eller anden måde…

Stolene var jeg meget specifik med – de eneste lejestole der kunne fungere i mine øjne var hvide Chiavari stole. Paletten var sort, hvid, koksgrå og lyserød, og jeg vidste at vi skulle servere lyserød champagne.

Den allerførste detalje jeg havde på plads da bryllupsplanlægningen gik i gang, var at vi skulle have akustisk guitar til festen. Jeg elsker lyden, og faktisk dagen efter vi blev forlovet i Barcelona var vi inde og høre en koncert med klassisk guitar – og dér vidste jeg, at det absolut var noget, vi skulle have til vores bryllup.4 comments for “Inspirationscollage: Vores bryllup”

 1. Balladen says:

  Orv, det er en lækker buket!

 2. JSG says:

  Fantastiske farver og mood board du fik lavet. Og du fulgte det virkelig fint !

 3. Mette says:

  Fantastiske farver! Skal selv giftes til sommer, og er faldet for chiavari-stolene. Må man spørge om hvor I lejede dem?

 4. Elizabeth says:

  Hej Mette,

  Ja, det må man da :) Vi lejede dem fra Charlottenlund Udlejning :)

What do you think?