about advertise submissions diy real weddings

Nyt om bloggen: ud i den store verden / News

Category: About the blog   |   Author: Elizabeth   |   15 comments No colors
This post is a somewhat personal post, explaining my decision of changing language on the blog to English after writing in Danish for almost 2 years. Although Danish blogs often change language to English, this was quite a big deal for me, and marked a next step towards fulfilling my dreams with the blog.

* * * * *

Kære læsere,

Jeg har ikke vidst, om jeg skulle skrive dette indlæg eller ej, da det på mange måder føles som en ret personlig nyhed. Men da jeg har skrevet sammen med en del af jer, og jeg oven i købet har mødt flere af jer skønne, dejlige læsere i virkeligheden, så synes jeg næsten kun, at jeg skylder jer at fortælle hvor min blog er på vej hen.

Bloggen har nu haft ialt over 500.000 sidevisninger, og antallet af besøgende er støt stigende for hver måned. Jeg har fået rigtig mange svar på mit spørgeskema (tusind tak for det!) og i det hele taget så går det rigtig, rigtig godt med bloggen. Så godt, at jeg har besluttet mig for at prøve noget nyt for virkelig at se, hvor langt jeg kan nå i forhold til den fedeste drøm man kan have som bryllupsblogger – nemlig at leve af at blogge. Jeg har derfor besluttet at fra dette indlæg, så skifter jeg sprog til engelsk.

Jeg ved ikke – var det en fuser af en nyhed for jer? For de fleste af jer vil det jo ikke gøre nogen stor forskel. Man ser danske blogs der pludselig skifter til engelsk fra den ene dag til den anden, uden nogen særlig postyr – sådan er det vist bare generelt, når man gerne vil prøve at være stor. Og I er jo vant til at læse engelsk, det er jo trods alt fællessproget i bryllupsbloglandet derude. Men alligevel er det med et sus og spændthed i maven, at jeg gør det. For selv om det i første omgang blot er en ændring af sproget, så betyder det enormt meget for mig at jeg tager dette skridt. Det har hele tiden været tanken at jeg skulle gøre det en dag (derfor bloggens engelske navn) og det er noget jeg snakket om både herhjemme og blandt leverandører og venner i lang tid. I snart 2 år har jeg skrevet til danskere og på dansk, og det har været så skønt at have mit lille hjørne her i bryllupsblogland. Men nu fik jeg et sidste kærlige skub og en klar melding om, at der er mange der tror på mig og gerne vil støtte mig, og at jeg var den sidste der manglede at tro på det – så nu gør jeg det.

Jeg har det som om, lille Elizabeth nu er blevet stor og flytter fra lille Danmark og skal prøve lykken i store Amerika, med min lille kuffert med erfaring i hånden og et par telefonnumre i baglommen. Sådan har jeg det virkelig. For selv om jeg via statistikkerne og spørgeskemaerne har opdaget at jeg faktisk har ikke så få udenlandske læsere, så er jeg virkelig spændt på hvad der sker nu, hvor jeg for alvor skal konkurrere imod alle de andre helt fantastiske bryllupsbloggere om at være unik og levere indhold i høj kvalitet.

Enkelte af jer vil måske have det, som om jeg distancerer mig fra mit eksisterende publikum. Det er naturligvis ikke meningen og håber virkelig ikke at det bliver sådan. Jeg håber, at I fortsat vil bevare kontakten, skrive emails og kommentarer (også gerne på dansk, hvis I har det bedst med det), og jeg vil fortsat gøre mit bedste for at besvare – for det er på grund af jer at jeg har fundet modet til at gøre det.

Hav en rigtig dejlig søndag – og ønske mig held og lykke med bloggens nye, spændende rejse.

Kærlig hilsen Elizabeth.

***Update***
Efter et par bekymrede kommentarer er jeg nødt til at afklare, at det blot er sproget der ændrer sig til engelsk – ikke indholdet. Det vil fortsat være de ideer, der fungerer i Skandinavien, og de leverandører som leverer hertil, der vil være at finde her på bloggen. Det er det, der bliver min kant, når jeg skal ud og tage verden med storm. Håber, at det kan give lidt ro i maven – men hvor er jeg glad for at høre, at der er nogen der har været så glade for min danske blog…

Hvad, skal vi ikke have nogle flere blogs i Danmark? Kunne være super med et lille bryllupsblogfællesskab! Jeg er i hvert fald med!15 comments for “Nyt om bloggen: ud i den store verden / News”

 1. Beate Vesterskov says:

  Hej Elizabeth

  Jeg har for første gang været inde på din blog. Og hvor er den da bare vidunderlig. Du skal på ingen måde have ondt i maven over at skifte til engelsk. Din blog lægger sig meget op ad de engelsk-sprogede, så det finder folk nok ud af. Og støder man på et ukendt ord, så er de fleste nok også bekendt med Google Translate.
  Tak for et dejlig blog – er helt i det positive hjørne nu :) Og jeg glæder mig nu endnu mere til mit eget bryllup til sommer.

  Kærlig hilsen Beate

  PS.: Kom selv i tanke om en DIY ting her i anledningen af den forgangne påske, da jeg så ideen med lersten som bordkort: At bruge hønse/gåseæg som bordkort (altsåskrive navnet herpå) med et lille vagtelæg ved siden af. Lidt a la lerstene som du har vist som bordkort. Har netop snakket med Panduro og det var jo ingen problemer at få fat i. Det var en ide som du må stjæle eller lade ligge – det er i hvert fald mine bordkort nu :)

  • Elizabeth says:

   Tusind tak Beate – det var da en supergod ide med de bordkort :) Jeg tænker blot – er det ægte æg du har haft fat i? Jeg tænker om de kan blive meget skrøbelige, også i forhold til transport frem og tilbage fra feststedet.

   Tak for dine rosende ord iøvrigt – super at høre at du finder indspiration og godt humør. Og tillykke med, at du skal giftes! :)

 2. Maria Ditte says:

  Øv :( Det, som ved din blog, var unikt, var netop det danske sprog, den danske vinkel, de danske leverandører osv. Nu bliver den jo blot én blandt mange andre lækre blogs. Så noget af min præference vil da forsvinde. Men held og lykke med det alligevel ;)

  • Elizabeth says:

   Hej Maria,

   Fokus bliver stadig på danske og skandinaviske leverandører, bryllupper og indhold – så det skulle nu ikke være den præference der skulle forsvinde :) Men rart at høre bekymringerne.

   Det er meningen at vi skal showcase det unikke som *vi* kan. Og stadig vejlede og guide, men så omverdenen også kan være med. Og det er nu nemmest for vore skandinaviske naboer at være med når sproget skifter til engelsk, da vi så alle kan have glæde af hinanden :)

 3. Tanja says:

  Hej Elizabeth,

  Pyha jeg blev ligesom Maria nervøs for, om de danske leverandører og den fantastiske skandinaviske stil ville forsvinde, så jeg er glad for at læse at du fortsætter som altid. For det er netop de ting jeg er så glad for ved din blog.
  En lille ting jeg kunne ønske mig herinde (jeg ved faktisk ikke om man allerede kan det..?) et sted hvor man kan stille generelle spørgsmål/rose. Nogen gange er det ikke helt så overskueligt at finde tilbage til det indlæg, hvor man har kommenteret og i forbi farten stillet et spørgsmål..

  Nyd dit nye eventyr!
  KH
  Tanja

  • Elizabeth says:

   Hej Tanja,

   Ja, den feature har jeg sådan set ikke, andet end at folk skriver til mig på email – men jeg synes faktisk det er en super ide med sådan en åben brevkasse, hvor alle med generelle spørgsmål kan spørge (og andre end mig kan svare)! Det vil jeg helt klart få indført – lige nu har jeg en del oversættelse der skal på plads først, men det er en super ide!

   Jeg er super glad for at I er så mange der nævner den skandinaviske stil på bloggen, for jeg har faktisk været i tvivl om det var så tydeligt. Jeg synes selv at der har været meget amerikansk inspiration, fordi jeg har haft så svært ved at finde rigtig gode, danske bryllupper og leverandører.

   Tak skal du have, Tanja :)

 4. Julienne says:

  Et held og lykke får du ihvertfald med herfra, og det var hyggeligt så længe det danske sprog varede ;)

  For mit vedkommende handler det nok om at jeg vil springe teksten over, ikke fordi jeg ikke kan læse det, men fordi jeg er meget doven :P
  Men så længe fokus er på skandinavien (og der gøres opmærksom på om forhandlerne kan “levere” i hele skandinavien, lyder projektet meget interessant :)

  Vi ses på “den anden side” ;)

  • Elizabeth says:

   Hej Julienne,

   Ja, men det er netop lige præcis det, der vil forblive fokus :) Altså leverandører, der kan levere til hele, eller i hvert fald store dele af Skandinavien.

   Jeg har simpelthen måtte erkende, at der ikke er nok leverandører i Danmark til, at jeg har kunne finde stof til bloggen – derfor har jeg ind imellem (faktisk ofte) haft svenske og andre nordiske bryllupper og leverandører ind over også. Jeg tror faktisk, at jeg kommer til at føle mindre begrænsning nu, i og med at der er et større marked at fokusere på, og jeg tror faktisk det kommer til at betyde højere kvalitet på bloggen (selv om det selvfølgelig er et spørgsmål om smag – men jeg tror på, at det bliver godt!).

   Det er jo meget sjældent at jeg skriver noget uden at poste et billede :-P Så jeg er meget beæret over at du alligevel læste hele dette indlæg og gav din mening til kende :-P

 5. Louise says:

  Hej Elizabeth

  Jeg har et stykke tid fulgt med på bloggen, som er stor inspirationskilde til mit eget bryllup – simpelthen fordi, at den er skøn, inspirerende, stilfuld og (mest af alt) fordi den adskiller sig fra de amerikanske blogs i kraft af den særlige skandinaviske stil! Så jeg er glad for, at du vil holde fast i det – og så er der jo en hel verden der nu kan glæde sig til at få et indblik i din skønne stil ;-)

  Tillykke med det store skridt – jeg vil følge dine færd ud i verden!

  Bedste hilsner

  Louise

 6. Ane says:

  Det gør ikke nogen forskel for mig, om du skriver på dansk eller engelsk, men jeg synes helt sikkert, at der er flere muligheder for dig på engelsk. Hvor er det fedt, at du tager springet! Jeg kan godt forstå, at du får et sus i maven, for du åbner trods alt dit hjerteblod for en meget større verden nu, men jeg er sikker på, at du netop har en helt speciel vinkel og kant, som jeg endnu ikke er stødt på i det store internationale bryllupsblogland. Et stort skulderklap herfra! Jeg glæder mig meget til at følge din udvikling herfra. It’s going to be marvellous, I’m sure! :)

 7. Anna says:

  Har fulgt med på din i et års tid nu og synes at den er helt fantastisk. Jeg synes på ingen måde at det er et problem at du skifter sprog – det er da bare super skønt at mange andre også vil få glæde af din fantastiske blog.

  Sejt at du springer ud i det. Stort held og lykke:-)

 8. JSG says:

  Det er da bare at go-for-it … Nogen gange skal man bare lukke øjnene og springe ud i det !

 9. Hvor er det en helt fantastisk nyhed, og det er helt klart det rigtige for Pretty Chic Blog. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at se den “nye” udgave…

 10. Tine says:

  Så længe den skandinaviske vinkel og leverandører bliver bibeholdt er det super og dét der gør din vinkel unik. Synes det super du tager springet:-)

 11. Nadia says:

  Kære Elizabeth

  Et kæmpe tillykke med din nye beslutning! :) Jeg vil forsat følge din smukke, dejlige og fantastiske blog på daglig basis. Jeg blev gift i oktober, men er blevet dybt afhængig af min daglige dosis prettychicblog :)

  Jeg har længe ønsket selv at starte en blog, så jeg skriver nok en mail til dig og spørger om lidt kærlig vejledning ;)

  Jeg ønsker dig og din skønne blog al det bedste fremover.

  Mange hilsner
  Nadia

What do you think?